آرشیو بلاگ

روغن اسب درمانی شگفت انگیز برای زیبایی

روغن اسب 124587963

” به چشمان خود استراحت دهید و به جای خواندن به پادکست بالا گوش دهید… “

______________________________________________

به نظر می رسد هر دو ماه یکبار روغن جدید به عنوان ماده‌ای کارآمد و جدید ویراستاران زیبایی و افراد مراقبت از پوست طبیعی در همه جا ظاهر می شود. فکر می کنم روغن نارگیل در اواخر سال 2000 این روند را آغاز کرد و از آن زمان شاهد بودیم که  روغن آرگان، روغن گل محمدی، روغن انگور، روغن خار مریم و حتی روغن دلو به عنوان روغن بعدی معرفی شدند. اما این روزها روغن مراقبت از پوست شخصی مورد علاقه خیلی از اشخاصی که به پوست و زیبایی خود اهمیت ویژه‌ای می دهند و سالهاست که در ژاپن محبوب است و محبوبیت آن در کره رو به افزایش است به روغن اسب اختصاص دارد!

روغن اسب: تاریخچه و تولید

روغن اسب قبل از کسب محبوبیت به عنوان یک محصول زیبایی به عنوان “داروی قومی” در چین باستان استفاده می شد. اعتقاد بر این است که داروی سوختگی، گزش حشرات، بریدگی، آسم، قارچ پا و حتی ریزش مو است ، ظاهرا این روغن معجزه آسا برای اولین بار بیش از 1000 سال پیش به ژاپن آورده شد. از آنجا که خواص آن مانند روغنهایی است که به طور طبیعی توسط پوست انسان تولید می شود به راحتی جذب پوست می شود و برای تمام سنین از جمله نوزادان بی خطر است. روغن اسب به دلیل اثر بخشی به عنوان یک ماده مرطوب کننده و ضد تحریک به ویژه در هوکایدو محبوب شد ،زیرا از پوست در برابر آب و هوای سخت منطقه و هوای خشک محافظت می کند.

اولین سوال مهمی که در رابطه با روغن اسب به وجود می آید این است که برای تهیه این روغن اسب ها کشته می شوند؟

احتمالاً اولین سوالی است که به ذهن همه می رسد.

اجازه بدهید توضیح دهیم، اسب ها به خاطر گوشتشان کشته می شوند، چیزی که احتمالاً بسیاری از مردم دنیا از آن آگاه نیستند. گوشت اسب در بلژیک، ژاپن، قزاقستان، ایتالیا و بسیاری ازکشورهای دیگر مصرف می شود. به عنوان یک نتیجه از پردازش اسب، مقدار خوبی از چربی اسب وجود دارد که به عنوان محصول جانبی تولید می شود و برخی از شرکت های لوازم آرایشی اقدام به خرید آن می کنند.

این محصول با استخراج روغن از چربی اسب ساخته می شود. اسب ها به طور منظم برای گوشت خود در ژاپن پرورش داده می شوند و پرورش می یابند که به صورت باساشی (اسب خام) سرو می شود، بنابراین حیوانات فقط به منظور استفاده از یک محصول مراقبت از پوست ذبح نمی شوند. بلکه آنها برای تهیه غذا پرورش داده می شوند و روغن آنها محصول جانبی این فرآیند است.

در حقیقت روغن اسب به عنوان یک ماده سازنده مراقبت از پوست واقعاً امکان پذیر نخواهد بود مگر اینکه یک محصول جانبی از تولید گوشت باشد زیرا اسب ها چربی بسیار کمی دارند. آنها تقریباً 40٪ چربی نسبت به گاو دارند. همراه با این واقعیت که اسبها حیواناتی نسبتاً گران قیمت برای پرورش هستند، اگر اسبها به خاطر چربی آنها کشته شوند از نظر نجومی گران خواهند بود.

روغن اسب 124587963

روغن اسب: کاربرد مدرن

جذب آسان روغن اسب به کاربران این امکان را می دهد که احساس راحتی و تمیزی داشته باشند و هیچ احساس چربی بر روی پوست باقی نماند و باعث محبوبیت بیشتر آن به عنوان یک محصول زیبایی شود. اکنون روغن اسب یکی از پرفروش ترین محصولات زیبایی در ژاپن، هنگ کنگ، تایوان و سرزمین اصلی چین است که برای بهبود قابلیت ارتجاعی پوست، رفع چین و چروک، آکنه، آفتاب سوختگی و اگزما استفاده می شود. همچنین پوست را مرطوب نگه داشته و تن را متعادل می کند. روغن اسب معتبر نباید حاوی مواد افزودنی، فاقد عطر و بو باشد.

” به چشمان خود استراحت دهید و به جای خواندن به پادکست بالا گوش دهید… “

______________________________________________

آنچه در مورد روغن اسب خاص است!

میزان اطلاعات علمی در مورد تأثیر روغن اسب بر روی پوست (به طور قابل فهم) محدود است اما  چند دلیل آشکار وجود دارد که ارزش توجه به روغن اسب را دارد. از نظر شهرت، روغن اسب بسیار معروف به سبوم انسان است بنابراین این یکی از دلایل قابل توجه برای استفاده از این روغن به منظور زیبایی می باشد.

در چند مقاله معتبر تحقیقاتی ترکیب چربی های اسب را با چربی های حیوانات دیگر از جمله انسان مقایسه می کند. یکی از مشاهدات برجسته و کاملاً سازگار با مقاله های مختلف این است که روغن اسب در مقایسه با محتوای اسید لینولنیک در مقایسه با اسید پالمتیک و اسید استئاریک نسبتاً کم است.

روغن اسب 124578854

میز انبار چربی

اسب و انسان دو ردیف پایین هستند و ترکیب اسیدهای اشباع نسبتاً مشابه است.

اسید پالمیتیک همان چیزی است که کربوهیدرات اضافی در بدن به آن تبدیل می شود. این رایج ترین اسید چرب اشباع است و پس از آن اسید استئاریک دنبال می شود. اسبها از این نظر منحصر به فرد هستند که چربی آنها حاوی این نوع اسیدهای چرب بسیار کمتر از سایر حیوانات دامی است. به این ترتیب چربی اسب شبیه چربی انسان است که حاوی مقادیر نسبتاً کمی اسید پالمیتیک و اسید استئاریک نیز هست. با این حال جالب است که اسب ها در واقع حتی کمتر از انسان هستند.

دومین مشاهدات برجسته در مورد چربی اسب، به ویژه از اسبهای تغذیه شده با مراتع حاوی مقدار قابل توجهی اسید لینولنیک است. برای مقایسه  گاوها و گوسفندان حاوی هیچ چیزی نیستند. این بسیار تعجب آور است زیرا اسید لینولنیک در واقع اغلب در گیاهان و آجیل ها یافت می شود و در دو نوع وجود دارد: اسید آلفا-لینولنیک ALA) ) یک اسید چرب امگا 3 که بیشتر از حیوانات انبار با دانه کتان و گردو مرتبط است و اسید گاما-لینولنیکGLA) ) ، یک امگا 6 که معمولاً با کنف و گل گاوزبان همراه است. دانه و روغن گل مغربی اسید لینولنیک یک عامل عالی برای تهویه پوست و ارتباط با پوست است و تصور می شود که خاصیت ترمیم سد و ضد التهاب دارد. یک منبع فرض می کند که اگر چه مکانیسم های عملکرد گاما-لینولنیک اسید فقط تا حدی قابل درک است، GLA می تواند بر عملکرد سد اپیدرم تأثیر بگذارد، متابولیسم ائیکوزانوئید (هورمون پیش التهابی) یا سیگنالینگ سلول را تعدیل کند. منبع دیگر نشان می دهد که اسید لینولئیک و اسید لینولنیک می توانند آسیب پوستی ناشی از UVB را در موش کاهش دهند.

علاوه بر این، تحقیقاتی انجام شده است که مستقیماً اثرات روغن موضعی اسب را روی پوست بررسی می کندکه نتایج امیدوار کننده است. این مطالعه نشان می دهد روغن اسب اثر ضد باکتریایی بر روی P.acnes و S. aureus دارد و بیان کلاژن نوع I را در فیبروبلاستهای پوست انسان افزایش می دهد. مطالعه دیگر نشان می دهد روغن اسب دارای اثرات ضد التهابی است و اریتم را کاهش می دهد. روغن اسب علاوه بر اینکه یک ماده مرطوب کننده عالی است، می تواند مزایای پوستی دیگری نیز داشته باشد!

ناگفته نماند عشق و علاقه بسیاری از افراد به روغن اسب ارتباط چندانی با علم ندارد و بیشتر مربوط به تاثیرگزاری مثبت آن در نتیجه استفاده آن است زیرا این روغن به سهولت در پوست فرو می رود بدون اینکه احساس سنگینی کنید و یا لایه ای از چربی در ظاهر پوست نمایان باشد و به عمیق ترین حالت ممکن پوست را مرطوب و آبرسانی می کند، بدون شک در اولین تجربه استفاده از این روغن سبک و طبیعی متعجب خواهید شد زیرا موثرترین و دلپذیرترین عامل انسدادی است که استفاده کرده‌اید.

چگونه محصولات روغن اسب را در برنامه روزمره خود بگنجانیم؟

اکنون که همه چیز را در مورد خواص روغن اسب می دانید، ممکن است از خود بپرسید که چگونه می توان آن را در برنامه روزانه خود گنجاند. این روزها اغلب افراد برای شفافیت پوست‌شان فقط از روغن اسب خالص استفاده می کنند زیرا استفاده از آن روی پوست فوق العاده است و همچنین برای مخلوط کردن با هر تعداد دیگر از محصولات محددیتی ندارد. می توانید با تهیه یک کرم معجزه گر چند کاره درمانی روغن اسب به روال مراقبت از پوست که بهتر است شبها قبل از خواب استفاده شود، علاوه بر آبرسانی، جوان سازی، رفع چین  چروک، ترمیم جای زخم، بخیه، جوش و مشکلات پوستی، از آن برای ترمیم و لطافت موهایتان نیز استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *