آرشیو بلاگ

خواص شگفت انگیز روغن تامانو برای پوست و مو

روغن تامانو 7778784542425254

روغن تامانو یک روغن چرب است که از دانه های موجود در میوه درختان آجیل تامانو (گونه Calophyllum inophyllum و Calophyllum tacamahaca) استخراج می شود که در جنوب شرقی آسیا و پلینزی رشد می کنند. این درختان از قدیم در جزایر اصلی دریای جنوبی خود مقدس تلقی می شدند و روغن زرد رنگ آنها برای قرن ها به خاطر مزایای زیبایی استفاده می شده است.

امروزه این ماده در مراقبت از پوست و لوازم آرایشی رایج است به طوری که صنعت  زیبایی آن را طلای سبز نامیده است.اگر دوست دارید درباره خواص روغن تامانو بیشتر بدانید، با ما همراه باشید.

 

روغن تامانو مانند روغن نارگیل که آشنایی زیادی با آن دارید، غنی و غلیظ است و در دمای سرد تمایل به سفت شدن دارد. همه کاره است و می تواند به تنهایی یا با سایر مواد برای ترکیب زیبایی خانگی استفاده شود. با این حا ، شایان ذکر است که روغن تامانو کمدوژنیک است (یعنی می تواند منافذ را مسدود کند). افرادی که دارای پوست چرب و مستعد لک هستند باید به مقدار کمی از این ماده استفاده کنند و بهتر است فقط در مناطق موضعی مورد استفاده قرار گیرد.

 

در اینجا چندین روش استفاده از روغن تامانو در برنامه زیبایی برای داشتن پوست درخشان و موهای خیره کننده آورده شده است.

روغن تامانو 7778784542425254

با روغن تامانو صورت خود را تمیز کنید

این ماده یک تمیز کننده چربی عمیق منافذ پوست بدون از بین بردن رطوبت ضروری پوست است. برخلاف فرمول های سنتی شستشوی صورت که کف می کنند یا کف می دهند و اغلب حاوی رایحه های مصنوعی و سایر عوامل محرک هستند، روغن های گیاهی کاملا طبیعی و بسیار ملایم ترند. آنها حتی برای پوست های چرب و مستعد آکنه توصیه می شوند زیرا روغن های سالم با روغن های کثیف که باعث ایجاد لک می شوند پیوند خورده و حل می شوند.

از آنجا که روغن تامانو کمدوژنیک است، بهتر است هنگام استفاده از آن به عنوان پاک کننده، آن را با روغن سبک تری مانند جوجوبا مخلوط کنید. یک قسمت تامانو به سه قسمت جوجوبا نسبت ایده آل است. جوشانده اسانس کندر را برای قدرت بیشتر مبارزه با لک و قرمزی اضافه کنید.

لایه برداری پوست

روغنها معمولاً با لایه بردارهای طبیعی مانند نمک یا شکر ترکیب می شوند تا اسکراب های غیر سمی و خانگی ایجاد کنند. برای تهیه، یک قاشق چایخوری روغن تامانو و سه قاشق غذاخوری روغن بادام شیرین (دوباره با بافت سبک تر) به یک فنجان نمک دریایی ریز آسیاب شده اضافه کنید. برای سایش بیشتر از مخلوط نمک دریاییEpsom استفاده کنید یا در صورت تمایل به اسکراب ملایم تر، شکر را انتخاب کنید.

از این اسکراب نمک و روغن تامانو برای لایه برداری پا، دست ها، آرنج ها و سایر لکه های خشک استفاده کنید. این کار را بیش از دو یا سه بار در هفته تکرار نکنید.

تغذیه پوست با سرم

سرم ها بعد از تمیز کردن و قبل از مرطوب کردن برای رساندن مواد فعال و تغذیه کننده مستقیم به پوست استفاده می شود. از آنجا که روغن تامانو سرشار از آنتی اکسیدان ها و لیپیدهایی است که چربی های طبیعی پوست را تقلید می کنند و به عنوان یک سد محافظ عمل می کنند، این یک ترکیب سرمی فوق العاده است.

سرم ها سریعتر از مرطوب کننده‌ها جذب می شوند، بنابراین مهم است که روغن تامانو را با یک روغن سبک تر رقیق کنید. سعی کنید یک اونس روغن تامانو را با یک اونس روغن هسته گل سرخ، مقداری روغن هسته انار، 2 اونس روغن جوجوبا و نصف قاشق چایخوری روغن ویتامین E را برای یک سرم اساسی مخلوط کنید.

قفل رطوبت

روغن تامانو دارای اسید چرب بالاتری نسبت به بسیاری از روغن های دیگر است که به پوست کمک می کند تا رطوبت طبیعی پوست را حفظ کند.

عناصر

روغن تامانو

کره شی

موم زنبور عسل

1 قاشق چایخوری پودر ابریشم فوق العاده

مراحل

کره شی و موم زنبور عسل را با استفاده از یک دیگ بخار دوگانه روی حرارت ملایم ذوب کنید. پس از ذوب شدن، از روی حرارت بردارید.

پودر ابریشم و روغن تامانو را در یک کاسه جداگانه هم بزنید.

همه مواد را با همزن بزنید تا به غلظت غلیظ و قابل پخش برسید. مواد را به یک ظرف بریزید و بگذارید قبل از استفاده کاملاً خنک شود.

درمان لکه های موضعی

روغن تامانو حاوی خواص ضد میکروبی است که ممکن است به از بین بردن لکه ها کمک کند.

روغن تامانو در مقایسه با روغن درخت چای، باید فقط در مقادیر کم استفاده شود. حتی اگر می توانید روغن تامانو را به طور مستقیم بر روی پوست خود بمالید، بهتر است ابتدا آن را با مقدار مساوی روغن حامل (مثلاً بادام شیرین یا آفتابگردان) رقیق کنید تا از تحریک جلوگیری شود، مخصوصاً هنگام استفاده برای درمان پوست های حساس و آسیب دیده.

هشدار

روغن تامانو نباید روی پوست ترک خورده یا زخم باز استفاده شود.

تسریع زخم

با ارزش ترین روغن فوق العاده تامانو شاید بتواند آن را در بازسازی پوست از طریق تکثیر سلولی و تولید کلاژن و گلیکوزآمینوگلیکان، یکی از اجزای اساسی بافت پوست که از پروتئین های ساختاری حمایت و نگهداری می کند، بازسازی کند.

مطالعه ای که در سال 2006 روی زخم های بیماران در طول درمان روغن تامانو نظارت کرد به این نتیجه رسید که ترکیب چند وظیفه ای ظاهر زخم ها را کاهش می دهد. ممکن است بتوانید با استفاده از 50/50 روغن تامانو با روغن حامل، زخم های خود را کاهش دهید. ، درست مانند زمانی که از آن به عنوان درمان موضعی استفاده می کردید.

لب های ترک خورده را تسکین دهید

این که روغن تامانو یک داروی قابل توجه برای خشکی پوست است، آن را به یک درمان طبیعی برای خشکی لب ها تبدیل می کند. بهترین روش استفاده از آن این است که روغن تامانو را با روغن نارگیل مخلوط کرده و مقدار کمی از آن را قبل از خواب روی لب ها بمالید. این روغن  بو بسیار قوی دارد که برخی افراد آن را ناخوشایند می دانند. همچنین، به خاطر داشته باشید که عصاره چرب نباید خورده شود، بنابراین مراقب باشید که بعد از استفاده از آن لب های خود را لیس نزنید.

احیای موهای کدر

همچنین می توانید از تامانو همه کاره برای آبرسانی به موهای خشک، وز و آسیب دیده استفاده کنید و در نهایت رشد و افزایش درخشندگی را افزایش دهید. این کار را با ماساژ چند قطره به طور مستقیم روی انتهای موها که دچار شکاف  شده اند بمالید و موها در حوله گرم تا 15 دقیقه بپیچانید.

برای حالت عمیق تر و تاثیر بیشتر، می توانید یک ماسک مو یک شبه با دو قاشق غذاخوری روغن تامانو و جامائیکا، یک قاشق غذاخوری روغن نارگیل، چهار قطره روغن اسطوخودوس، روغن چوب سرو و روغن آویشن و چند قطره روغن شمعدانی این مخلوط را به پوست سر خود ماساژ دهید، سپس موهایتان را به آرامی شانه کنید.

یک قطره روغن تامانو به مایع معمولی (یا هر نوع آرایش مایع) اضافه شده به افزایش شبنم شدن آن کمک می کند. به سادگی قبل از استفاده معمولی، این دو را در پشت دست خود مخلوط کنید. قوام لغزنده ایجاد شده توسط روغن اضافه شده نیز به ترکیب آرایش بهتر با پوست شما کمک می کند.

کوتیکول ها را نرم کنید

چند قطره روغن تامانو را به یک کاسه کوچک آب گرم اضافه کنید و دست یا پای خود را به مدت پنج دقیقه در آن خیس کنید تا کوتیکول ها نرم شوند و پوست را آبرسانی کنید. این امر باعث می شود که روند نامطلوب عقب راندن یا بریدن کوتیکول ها راحت تر و کمتر دردناک باشد.

از طرف دیگر، دو قطره روغن بادام شیرین و روغن آرگان و یک قطره روغن تامانو و روغن مارولا را در یک بطری خالی و پاک کننده لاک ناخن برای یک روغن کوتیکول اقتصادی و دوستدار ناخن مخلوط کنید.

روغن تامانو 874678574857487484

روغن تامانو برای زخم های آکنه

روغن تامانو برای درمان موفقیت آمیز زخم ها در محیط بیمارستان استفاده می شود. مطالعات بیولوژیکی متعددی نشان داده است که روغن تامانو دارای خاصیت ترمیم کننده زخم و بازسازی پوست است.

روغن تامانو همچنین سرشار از آنتی اکسیدان است که ثابت شده است در درمان زخم و همچنین آکنه مفید است.

روغن تامانو برای بیماری پای ورزشکاری

اعتقاد بر این است که روغن تامانو یک داروی موثر برای پای ورزشکاری است، یک عفونت قارچی مسری که پوست پا را تحت تأثیر قرار می دهد. اگرچه تأثیر روغن تامانو به طور خاص بر روی پای ورزشکاران مطالعه نشده است ، اما شواهد زیادی وجود دارد که از خواص ضد قارچی این روغن حمایت می کند.

روغن تامانو برای چین و چروک مفید است

توانایی روغن تامانو برای افزایش کلاژن و تولید GAG در ضد پیری و بازسازی پوست نقش دارد.

روغن تامانو می تواند از چین و چروک های ناشی از آسیب ناشی از نور خورشید جلوگیری کند. یک مطالعه در شرایط آزمایشگاهی در سال 2009 نشان داد که این روغن می تواند نور UV را جذب کرده و 85 درصد آسیب DNA ناشی از اشعه UV را مهار کند.

روغن تامانو برای پوست های خشک

خشکی پوست شرایطی است که معمولاً با استفاده از روغن ها درمان می شود. روغن تامانو دارای چربی بالایی است، بنابراین احتمالاً برای پوست بسیار مرطوب کننده است.

روغن تامانو برای محو شدن علائم کشش

مانند اسکارهای آکنه، اکثر مردم سعی می کنند علائم کشش خود را با درمان های مرطوب کننده، آنتی اکسیدان و ضد التهاب محو کنند. در حالی که روغن تامانو دارای این خواص اس ، تحقیقات کافی برای آگاهی از تأثیر آن وجود ندارد.

سخن پایانی

روغن تامانو برای قرن ها برای درمان بسیاری از بیماری های شایع پوست مورد استفاده قرار گرفته است. تحقیقات نشان می دهد که روغن تامانو دارای خواصی است که می تواند آن را برای درمان زخم ها و سایر بیماری های التهابی پوست موثر کند. برخی از افراد، از جمله افرادی که به آجیل درختی حساسیت دارند، نباید از روغن تامانو استفاده کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *